top of page

Maďarská kuchyně: Guláš, paprika, tokajské víno a řízná pálenka

  • Obrázek autora: Barbora Klement Hůlková
    Barbora Klement Hůlková
  • 3. 2. 2015
  • Minut čtení: 1

Maďarsko je již po staletí zemí s ojedinělou kulinářskou tradicí. Guláš, paprika, lečo nebo langoš jsou součástí typického jídelníčku a vaše návštěva Maďarska nebude úplná, pokud některý z tradičních pokrmů neochutnáte. Rozmazlování chuťových buněk bude v Maďarsku navíc často finančně nenáročné a za vaše peníze dostanete pořádné porce. Jaké jídlo si vybrat a čím ho zapít? To se dozvíte v našem článku.


© 2014, Webmaster: Barbora Klement Hůlková

Veškeré texty a fotografie jsou majetkem autorky. Jejich další použití je možné pouze s jejím souhlasem.

bottom of page