top of page
Cestoholik
Barbora K. Hůlková
Preclíkový fastfood Brezelkönig objevíte snad na každém větším švýcarském nádraží. U stánku si můžete dát preclíky několika druhů, se sýrem, dýňovými semínky nebo jen tak se solí a nejlepší jsou preclíkové sendviče - měkké a zároveň křupavé preclíky plněné vynikajícím sýrem, salámem, šunkou, zeleninou... |
---|
Vždycky říkám, že tak, jako my máme Kofolu, mají Švýcaři Rivellu. Tato tradiční limonáda se vyrábí ze syrovátek, vedlejšího produktu vznikajícího při výrobě sýra. Ač to zní prapodivně, chutná báječně :)! A za pár korun utracených v supermarketu můžete ochutnat typický švýcarský produkt, což se vám v této úchvatné zemi, pravda, moc často nestane :). |
bottom of page